Ben jij op zoek naar nieuwe stoelen in jouw woning? Kies voor stoelen met een retro uitstraling . Wat dacht je van een stoel met een retro jaren ’70 printje of een uniek design uit de jaren ’60? Het geeft de woning direct meer karakter. Kies bijvoorbeeld voor leuke retro eetkamerstoelen en geniet tijdens iedere maaltijd van deze stijlvolle stoelen. Wat retro stoelen nu zo uniek maakt en hoe je deze kunt aanschaffen en gebruiken? Dat lees je hier.

In ieder interieur

Het perfecte aan retro stoelen is dat deze stoelen werkelijk bij ieder interieur passen. Deze stoelen staan op zichzelf en zijn echte eyecatchers. Is jouw woning bijvoorbeeld vrij rustig en neutraal ingericht? Dan kan een retrostoel net wat extra pit geven aan jouw woning. Ook bij zeer moderne en strakke interieur kan een retrostoel net wat speelsheid geven. Je hoeft geen retro interieur te hebben om te matchen met deze stoelen. Het is een unieke toevoeging aan iedere woning.

Waar koop je retro stoelen?

Hoe vind je nu precies de leukste retro stoelen? Natuurlijk zijn er veel woonwinkels die moderne stoelen met een retro uitstraling aanbieden. Dit zijn leuke modellen die gegarandeerd passen bij jouw woning. Wil je een unieker exemplaar in huis? Dan is het aan te raden om antiekmarkten en veilingen te bezoeken. Hier wordt een scala aan stoelen uit de vorige eeuw aangeboden.

Ook is de kringloop een goede plek om een leuke retrostoel op de kop te tikken. Het is aan te raden om de lokale kringloop in de gaten te houden om zo voor een klein prijsje leuke retro stoelen met een retro uitstraling in huis te halen.

Mix en match!

Het leuke aan deze stoelen is dat deze erg goed te combineren zijn. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar eetkamerstoelen in een retrostijl? Schaf dan niet vier dezelfde stoelen aan, maar kies vier verschillende retro stoelen. Mix en match de stoelen voor een retro uitstraling in huis.

Online inspiratie

Wil jij weten hoe je deze stoelen het best kunt combineren met jouw interieur? Doe dan online inspiratie op. Zoek naar retro interieurstijlen en markeer jouw favoriete afbeeldingen. Welke stoelen spreken jou aan en passen goed in jouw woning?

Ben jij op zoek naar wat meer pit of speelsheid in jouw interieur? Kies voor stoelen met een retro uitstraling. Geef jouw woning een unieke look met gekke printjes en unieke retro designs. Een retrostoel geeft een retro uitstraling aan ieder interieur.

1 oktober 2018

Geef een reactie