Tegenwoordig heb je allerlei technische producten op je laptop of pc die superhandig zijn, maar ook wel even wat voorkennis vereisen. Daarvoor kunnen cursussen een uitkomst bieden. Denk hierbij aan een cursus werken met Microsoft Teams. In deze cursus word je de basis uitgelegd van het programma, zodat jij op een optimale manier met Teams uit de voeten kan. Een andere optie voor een cursus is de canva cursus. In deze cursus kun je ontdekken hoe eenvoudig, maar ook geweldig leuk grafisch vormgeven kan zijn. In beide cursussen is het van belang dat jij de basale vaardigheden leert zodat je de perfecte teamspeler kunt worden, of prachtige ontwerpen kunt maken voor jezelf en het bedrijf waar je werkt. Daarnaast worden de cursussen gegeven door ervaren en bevlogen instructeurs. Zo wordt het volgen van de cursus ook nog eens superleuk!

Een teamspeler worden met teams

De cursus 'werken met Microsoft Teams' is eenvoudig van opzet. Teams is een vrij nieuw programma, waarbij de bedoeling is dat je efficiënt kan samenwerken. Daarbij kun je alle moderne communicatiemiddelen gebruiken. Denk hierbij aan chat, maar ook aan videobellen en e-mail. Je kunt samenwerken in verschillende bestanden en die ook met elkaar delen. Er is ook een centrale opslag te vinden. In deze cursus leer je de mogelijkheden van het werken met Microsoft Teams optimaal te gebruiken, zodat je snel thuis raakt met het programma, maar ook het programma optimaal benut. Je leert bijvoorbeeld hoe je de sneltoetsen op de juiste manier dient te gebruiken. De cursus heeft een vrij eenvoudige opzet. Elk onderwerp wordt in vijf minuten behandeld, to the point, maar wel zodat jij het snapt. De cursus werken met Microsoft Teams wil je dus echt niet missen.

Nog creatiever worden met Canva

Misschien ben je al heel creatief, maar weet je nog niet echt hoe je deze eigenschap moet gebruiken. Met de canva cursus komt hier verandering in. Het doel van de cursus is dat je jouw ideeën daadwerkelijk vorm kan geven in een template, dat je zo jouw idee tot leven kan wekken. De cursus is to the point, informatief en praktijkgericht. Met je opgedane kennis kun je direct aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld mooie videoadvertenties maken of content maken voor sociale media. Ook kun je leren om je eigen visitekaartje te ontwerpen. Alles hangt af van welk doel jij jezelf stelt. Het is van belang dat je je eigen richting kiest. Met de canva cursus kom je dus een stapje dichter bij het verwezenlijken van jouw droom. Wil je je vaardigheden verbeteren? Kies dan voor de cursus werken met Microsoft Teams of de canva cursus!

5 mei 2021

Geef een reactie