Glitters, pailletten, opvallende printjes en de mooiste stofjes, je ziet het allemaal voorbij komen op de rode lopers van Hollywood. De beroemdheden zijn altijd te zien in de mooiste creaties van de bekendste modehuizen. Of het nu acteurs, modellen of zangers zijn, ze zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Helaas zijn de creaties die zij dragen vaak niet tot nauwelijks te betalen voor een ‘normale’ burger. Gelukkig hebben genoeg winkels kleding en accessoires te koop die enigszins in de buurt komen van de glitter en glamour van Hollywood! Het hoeft niet duur te zijn.

Opvallende bedrukkingen

Nicky Minaj, Lady Gaga, Paris Hilton, en ga zo nog even door. Allemaal zijn zij regelmatig te zien in kleding met opvallende printjes en bedrukkingen. Veel van deze creaties komen bijvoorbeeld van het merk ‘Phillip Plein’. Phillip Plein staat bekend om zijn opvallende stijl. Het wordt gezien als luxe streetwear. Van Playboy bedrukkingen tot doodskoppen met glitters, niets is teveel en niets is te gek voor Phillip Plein. Helaas zijn veel items uit de collectie niet betaalbaar voor de gemiddelde burger. Gelukkig hebben winkels als H&M, Zara en Forever21 ook collecties waarmee jij de show steelt. Zo zijn er truien met het hoofd erop van een celebrity of blouses met opvallende prints. Wil je echt opvallen? Kies dan voor een broek met een opvallende dierenprint of felle kleur.

Glitters

Hoe meer, hoe beter! Celebrity’s zijn er dol op. Kleed je dus al een celebrity door deze trend toe te voegen in je outfit. Je kunt je outfit een subtiele touch geven door glitteraccessoires te dragen, als armbanden of oorbellen. Je kunt ook flink uitpakken door te kiezen voor een glitterjurk of topje. Er zijn zelfs glittersweaters te koop. Super leuk voor een feestje of voor de feestdagen. Zeker in deze decembermaand vind je genoeg glitter items in de winkel. Rennen naar de stad dus of neem een kijkje online voor de mooiste kledingstukken.

Statement

Celebrity’s als Kim Kardashian en Cara Delevingne hanteren een vrij ‘less is more’ kledingstijl met één stuk die de aandacht trekt. Dit is bijvoorbeeld een oversized leer jasje of een grote riem. Ook een tas kan het pronkstuk zijn van de outfit. Je kunt ook een statement maken met een bepaalde kleur of een bepaald kleurvlak. Wil je deze celebs nadoen? Kies dan voor statement oorbellen of een statement ketting. Ook een paar opvallende laarzen kunnen een simpele outfit speciaal doen lijken. Ook een T-shirt met een bepaalde tekst kan een statement maken, maar hierbij geldt ook: als je de rest maar simpel houdt.

14 december 2018

Geef een reactie