Een badkamer is een ontzettend belangrijke ruimte in ieder huis. Het is namelijk de plek waar je tot rust komt, jezelf schoonmaakt en elke keer weer de dag start. Vroeger vond ik de badkamer helemaal niet zo belangrijk. Het was gewoon een plek waar de douche was. Pas sinds ik op mezelf ging wonen, werd de badkamer steeds belangrijker. Rond die tijd ging ik namelijk ook fulltime werken. Hierdoor begon ik de voorkeur te ontwikkelen om een stressvolle dag af te sluiten met een ontspannen douche. De toenmalige badkamer werkte me langzaam maar zeker op de zenuwen. Zo werkte de douche niet regelmatig, had ik te weinig kastruimte en vond ik het vervelend dat de vloer zo koud was. Na lang sparen was het heerlijke moment daar: de badkamer kreeg een make-over. Maar wat voeg je dan allemaal toe aan jouw perfecte badkamer, vraag jij je af. Nou, dat zal ik je vandaag vertellen!

Begint met de basis

Omdat ik wist dat ik alles eruit ging slopen, heb ik mijn badkamer compleet veranderd. Ik begon door de afmetingen van de ruimte te noteren en die te gebruiken voor diverse schetsen. De douche kreeg al gauw een andere plek. Hierdoor kon ik namelijk ruimer douchen en was het mogelijk om zo’n heerlijk stortdouche te plaatsen. Daarnaast besloot ik gelijk dat ik vloerverwarming wilde in de badkamer, maar ook een bijverwarming. Ik heb namelijk een hekel aan koude voeten. Toen het ontwerp vorm kreeg, was het tijd om de spullen uit te gaan zoeken. Denk hierbij aan de tegels, maar ook de badkamermeubels en accessoires. Dat is zo ontzettend leuk! Al kwam ik op een gegeven moment op een punt dat ik een beetje overweldigd werd door de keuzes.

Uitstekende keuze

Een vloerverwarming wilde ik graag, maar ik vind het ook prettig om mijn handdoeken op te hangen als ze nat zijn. Anders wordt het al gauw een bende in de badkamer. Daarom besloot ik om ook te investeren in een prachtige handdoek radiator. Zo’n radiator is niet alleen een praktisch item waardoor je handdoeken drogen. Tegenwoordig zijn er allerlei stijlvolle varianten verkrijgbaar. In mijn zoektocht naar de perfecte handdoek radiator ben ik zowel fysieke winkels als online shops afgegaan. Pas toen ik een handdoek radiator van Megadump Wormer tegenkwam, was ik overstag. Die radiator was een uitstekende keuze! Toen de radiator binnenkwam, ontdekte ik dat hij perfect past bij de algehele uitstraling van de badkamer. Niet alleen de kleuren komen overeen, ook de stijl staan in lijn met onder andere mijn handdoeken kast en badkamermeubel.

13 juni 2019

Geef een reactie