We leven nu natuurlijk in een hele gekke tijd. Normaal kon je een dag van tevoren beslissen of je een tripje naar het buitenland wilde maken, terwijl dat nu niet kan. We moeten met zijn allen nog even doorbijten en dan kunnen we vanzelf weer lekker op vakantie. Nu kunnen we alleen genieten van de voorpret en daar gaan we dus ook ultiem gebruik van maken. Wij geven je graag al wat leuke voorbeelden voor vakantiebestemmingen die jij kunt boeken zodra alle grenzen weer opengaan en het weer volkomen veilig is om op vakantie te gaan!

Istanboel

Istanboel is een van de bekendste steden van Turkije. Het grote voordeel aan Turkije is dat vliegen naar Turkije helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Ook is vliegen naar Turkije een fijne reis en goed te doen met kleine kinderen, omdat het niet al te lang duurt. Dit duurt namelijk 3 uur en 15 minuten. Ook vertrekken er dagelijkse meerdere vluchten van Amsterdam Schiphol naar Istanboel. We kunnen dus wel zeggen dat het goed te bereiken is! De oude stad is een aanrader om te bezoeken als je Istanboel wilt gaan bezoeken. Hier vind je veel van de cultuur van Turkije en kan je badplaatsen bezoeken. Dit is zeker een tip om te doen, omdat het wel echt hoort bij Istanboel. Voor de rest heb je natuurlijk ook gewoon winkels en attracties waar je bijvoorbeeld kaartjes voor moet kopen. Het is wel goed om hier eerst onderzoek naar te doen en kaartjes voor bepaalde attracties van tevoren al te kopen. Zo hoef je niet extra in de rij te staan voor de kaartenverkoop en voor de attractie zelf.

Stedentrip

We hebben net natuurlijk al een bekende stad opgenoemd, maar ook een stedentrip blijft een grote favoriet voor veel mensen. Bekende steden om naartoe te gaan tijdens een stedentrip zijn bijvoorbeeld London, Barcelona, Parijs, Berlijn, etc. Een stedentrip is vaak een actieve vakantie. Denk aan veel wandelen, alle bezienswaardigheden bezoeken, winkelen, museums en kerken bezoeken, ga zo maar door. Het zal dus niet zo snel voorkomen dat je 2 dagen achter elkaar lekker aan het zwembad gaat liggen of op het strand gaat chillen. Dit is een keuze die je natuurlijk zelf maakt. De een vindt het heerlijk om juist de hele dag op stap te zijn, terwijl de ander het veel fijner vindt om te relaxen. Met een stedentrip kies je ook wel voor een actieve vakantie.

Kamperen

En dan hebben we het welbekende kamperen natuurlijk nog. Ook dit moet je als persoon wel echt leuk vinden. Het is vaak niet een luxe vakantie, maar dat maakt het er niet minder leuk op. 

30 maart 2021

Geef een reactie