Hou jij net zo veel als ik van een mooi, strak en luxe design? Dan zou je eens moeten nadenken over de aanschaf van infrarood panelen. Deze panelen dragen namelijk sterk bij aan een mooie en nette inrichting en je kunt er ontzettend veel kanten mee uit. Zo is het mogelijk om de infrarood panelen heel erg op te laten vallen, maar ook het zoveel mogelijk wegwerken ervan behoort tot een van de mogelijkheden. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft! Omdat ik het leuk vind en omdat ik snap dat het best lastig kan zijn een selectie te maken uit het totale aanbod, zal ik je met een aantal tips op weg helpen. Zo kun jij aan de hand van deze informatie misschien beter een keuze maken!

De mogelijkheden van infrarood panelen

Met infrarood panelen zijn er ontzettend veel dingen mogelijk. Zo kan het paneel bestaan uit glas, aluminium of als krijtbord en ook is het mogelijk eigen foto’s op de panelen te plaatsen. Daarnaast kunnen schilderijen ook dienen als infrarood paneel en dit maakt het tot een zeer veelzijdig product. Zo kun je dus helemaal naar eigen wens de panelen inrichten en zo jouw eigen smaak in de ruimte laten terugkomen. Zelf heb ik een aantal infrarood panelen in mijn woonkamer hangen en dit ziet eruit als schilderijen. Zo valt het mensen vaak niet eens op dat ze er hangen en daarbij gaan ze helemaal op in de ruimte. Maar wat merk je er nu van? En dat ze er mooi en chique uitzien is één ding, maar hoe gaat dit nu eigenlijk in zijn werk? Lees daar meer over in de volgende alinea!

De werking van infrarood panelen

Van deze panelen komt Infraroodstraling af en dit kun je vergelijken met de zon. Deze straling zorgt voor een heel fijn en warm gevoel en anders dan een centrale verwarming warmt dit personen en objecten op. Daarnaast ervaar je al vanaf zeer korte tijd de warmte van de panelen en dit zorgt er voor dat infrarood panelen niet al uren van tevoren aan te hoeven staan. Daarbij is de aanschafprijs zeer laag en ook de onderhoudskosten zijn miniem. Ik zie zelf persoonlijk alleen maar voordelen, zeker omdat het uiterlijk zeer goed aansluit mijn mijn woonkamer en woonstijl. Anders dan bij centrale verwarming of gashaard is dat er helemaal geen buizen of leidingen meer nodig zijn. Dit draagt dus bij aan een mooie nette uitstraling waarbij ik het erg fijn vind dat er rekening gehouden wordt met het uiterlijk en karakter van zo’n ruimte! Mocht je al overtuigd zijn? Heel goed! Als dit nog niet het geval is, kijk dan om je heen en laat je inspireren, bijpraten en verrassen door jouw omgeving. Dit helpt vaak heel goed en het is ook nog eens leuk om meer informatie op te doen!

23 mei 2019

Geef een reactie