Kipling tassen

De sportieve tassen van Kipling

Kipling tassen zijn onbetwist dé marktleider in sportieve trendy tassen voor dames en heren. Dit sterke merk dankt zijn populariteit aan oog voor detail en het tijdloze design. Daarnaast is dit merk natuurlijk in één adem te noemen met het welbekende aapje. Dit pluizige aapje is in de loop der jaren een perfect handelsmerk geworden voor Kipling tassen.

Enorme collectie

Je vindt ze tegenwoordig aan bijna iedere soort tas in de collectie van Kipling. Natuurlijk is de monkey niet de enige reden waarom je voor Kipling tassen zou kiezen. Deze multifunctionele tassen staan garant voor een stijlvol en trendy uiterlijk in combinatie met comfort en sportiviteit. Kipling tassen zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Hierbij kun je kiezen uit veel verschillende modellen zodat er altijd wel een Kipling tas is die aan jouw wensen voldoet.

Of je nu graag een sportieve grote sporttas van Kipling zoekt, of een elegante en stijlvolle crossbody tas. Kipling tassen vind je tegenwoordig ook in de vorm van een reistas met een handige trekstang. Deze Kipling tassen zijn speciaal ontworpen voor avonturiers en reizigers die kwaliteit en een sterk design hoog in het vaandel hebben staan.

De collectie van Kipling tassen. Stoer, eigentijds en stijlvol

Als je denkt dat Kipling zich alleen beperkt tot het ontwerpen van rugtassen, dan heb je het mis. Dit merk weet keer op keer mee te gaan met de laatste trends, waardoor er een unieke collectie Kipling tassen is ontstaan. Zo kun je bij dit tassen merk niet alleen kiezen uit handtassen voor dames met veel opbergruimte, maar vind je ook heren tassen van Kipling in de vorm van een heuptas of stoere crossbody tas.

Kipling laptoptassen zijn tevens zeer geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Deze eigentijdse tas is voorzien van een sterke afwerking en herkenbare Kipling details. Een laptoptas van Kipling is voorzien van een zachte schouderriem, maar heeft ook een kort handvat voor extra comfort. Deze Kipling tassen geven veel opbergmogelijkheden aan de binnenzijde en zijn tevens voorzien van apart afsluitbare compartimenten.

Hierdoor kun je op een veilige manier waardevolle spullen meenemen op en trendy manier. Ook de grote shopper van Kipling is één van de meest populaire tassen van dit moment. Deze tas is zelfs aan de binnenzijde met drukknopen te verstellen zodat de tas op veel manieren bruikbaar is. Kipling tassen zijn dus niet alleen stijlvol en sportief, maar ook nog eens innovatief!

Geef een reactie