Het weer is hartstikke lekker en de strandtenten zitten weer bomvol. Voor de een een jaarlijks momentje van vreugde en voor de ander de allereerste keer. Heb jij net als een aantal anderen ook pas een nieuwe strandtent geopend? Dan zijn er vast een hoop dingen waar je nog niet bekend mee bent. In deze blog kun je meer lezen over wat je moet doen tijdens de beginfase van een strandtent. Waarschijnlijk weet je al een hoop, maar na het lezen van deze blog weet je hopelijk alles wat je moet weten om echt  lekker aan de slag te kunnen.

Deel je opening

Het is leuk om aan vrienden en familie te vragen of ze komen als jouw strandtent net open is, maar het is nog veel leuker om echt te kijken naar de mogelijkheid om online te adverteren. Je kunt met Facebook en Instagram namelijk binnen korte tijd een hoop mensen bereiken. Als je dit op het juiste moment en op de juiste manier inzet wordt het een groot succes. Begin dus maar alvast met de sociale media kanalen van het bedrijf. Het is de bedoeling dat je mensen warm maakt om naar jouw strandtent te komen alvorens deze geopend is.

Heel veel concurrentie

Op het strand zit  het vol met allerlei verschillende soorten strandtenten. Als je nieuwe bent moet je nog een naam opbouwen en gaan veel klanten naar het oude vertrouwde. Door de presentatie van je strandtent er extra aantrekkelijk uit te laten zien kunnen mensen niet anders dan even een kijkje komen nemen. Vlaggen bedrukken met de naam en het logo van jouw strandtent is een heel goed idee om je te onderscheiden. Vaak zie je op het strand een hoop tentjes. Een vlag bedrukken (het liefst meerdere) gaat je helpen om  mensen jouw kant op te trekken.

Een leuke kennismaking

Het allerleukste is als je op de dag van de opening iets organiseert. Het hoeft uiteraard geen uitgebreid feestje te worden. Met kennissen, familie en vrienden en eventueel wat eerste gasten kun je gelijk een statement maken. ”Mijn tent is een en al gezelligheid”.  Ook dit kun je vervolgens weer delen op sociale media. Kortom, alles loopt in elkaar over en voor je het weet bestaat jouw (dan succesvolle) strandtent alweer een jaar. Een leuker vooruitzicht dan dit kan haast niet.  Heel veel succes met het opbouwen van een naam en dergelijke. Met de bovenstaande tips wordt deze tent gegarandeerd een succes.

 

3 juni 2019

Geef een reactie